Πρόσφατα άρθρα

 • Παραλίες Χρυσής
  Παραλίες Χρυσής Η νήσος Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι βρίσκεται 8 μίλια νότια της Ιεράπετρας, στα ανοιχτά του Λυβικού Πελάγους. Είναι μια επίπεδη νησίδα πασίγνωστη για τα τροπικά νερά της που εξαντλούν όλη τη χρωματική παλέτα του γαλάζιου και του πράσινου, το προστατευόμενο δάσος με τους μεγάλους κέδρους juniper και τα χιλιάδες σπασμένα κοχυλάκια που κάνουν την άμμο ροζ.
  in Παραλίες Read more...
 • Παραλία Φραγκοκάστελο
  Παραλία Φραγκοκάστελο Το Φραγκοκάστελο (δηλαδή το κάστρο των Φράγκων) είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Κρήτης, διάσημη για το τοπικό ενετικό κάστρο, για την υπέροχη παραλία του και τους θρυλικούς Δροσουλίτες. Βρίσκεται 13km ανατολικά της Χώρας Σφακίων, 80km νότια από τα Χανιά, σε μια μικρή πεδιάδα νοτιοανατολικά των Λευκών Όρεων.
  in Παραλίες Read more...
 • Το μέλι της Κρήτης
  Το μέλι της Κρήτης Η σχέση των Κρητών με το μέλι και τις μέλισσες ξεκινάει ήδη από τη μινωική εποχή, κάτι που αποδεικνύει άλλωστε και ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, το διάσημο χρυσό κόσμημα με τις δύο μέλισσες.Η διατροφική αξία του μελιού ήταν ήδη γνωστή στους αρχαίους Έλληνες.
  in Κρητικά προϊόντα Read more...
 • Κρασί
  Κρασί Για τους Κρητικούς υπάρχει ο παραδοσιακός τρόπος ζωής, που θεωρεί τον οίνο συνοδευτικό ενός γεύματος ή δείπνου.Είναι στοιχείο συντροφικότητας και κοινωνικής σχέσης. Οι Κρητικοί πίνουν στην παρέα, γελούν και κουβεντιάζουν. Οι σημερινές οινοβιομηχανίες της Κρήτης έχουν αξιοποιήσει τις παραδοσιακές ποικιλίες του σταφυλιού και τη συσσωρευμένη εδώ και αιώνες εμπειρία.
  in Κρητικά προϊόντα Read more...

Πρόσφατες δημοσιεύσεις Forum

 • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Αεροπορικά Εισιτηρια

Yandex.Metrica